در این مقاله قصد داریم تا در مورد 5 قسمت قابل تعمیر خودرو با pdr توضیح دهیم. صافکاری خودرو یکی از هنرهای تخصصی می باشد که در زندگی روزمره بسیاری از افراد به آن نیاز پیدا می کنند. کیفیت بدنه خودروهای داخل کشور از شرایط خوبی برخوردار نیست و با کوچکترین ضربه دچار فرورفتگی و آسیب میشود و نیاز به صافکاری پیدا می کند. برخی از این ضربات به گونه ای هستند که رنگ خودرو هیچ آسیبی نمی بیند و به این دلیل متخصص صافکاری پیشنهاد می کند که به روش pdr اقدام به صاف کردن بدنه خودرو کنید.
برخی از قسمتهای خودرو به وسیله این روش قابل صاف کردن نیستند، اما بسیاری از بخش های بدنه به راحتی با pdr صاف می شوند. کاوش خودرو عرضه کننده انواع لوازم تعمیرات و صافکاری خودرو است، در این مقاله ۵ قسمت از بدنه خودرو که با صافکاری pdr قابل تعمیر است را برای شما بیان می کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قسمت های غیر قابل تعمیر با صافکاری PDR این مطلب را مطالعه کنید.
چکش مینی پی دی آر mini PDR سر تفلونی
چکش پلاستیکی با سری آلومینیوم قابل تعویض صافکاری PDR
چکش دسته چوبی صافکاری PDR با سری آبكاری شده
سری چسبی قطاری صافکاری PDR استارکلیپس ترکیه کد 12213
سری چسبی صافکاری PDR استارکلیپس ترکیه کد 11332
میله های صافکاری PDR ترک دسته آمریکایی 55 پارچه با 4 گردون
دستگاه صافکاری مغناطیسی WOYO PDR 007
صافکاری PDR چیست؟
صافکاری PDR نوعی صافکاری بدون رنگ است. بدون رنگ بودن این صافکاری به این معنا است که شما پس از انجام آن، نیازی به رنگ آمیزی مجدد خودرو پیدا نمی کنید. به وجود آمدن هنر صافکاری بدون رنگ موجب آن شده است که ضربات جزیی به بدنه باعث کاهش قیمت خودرو نگردد و به این دلیل به سرعت در بین مردم محبوب شده است. این صافکاری به وسیله دستگاه ها و لوازم مخصوص انجام می شود. دستگاه مخصوص PDR بر روی بدنه خودرو نصب می شود و با فشار خلا ایجاد شده توسط دستگاه یا فشار دست صافکار، قسمت فرو رفتهی بدنه را به حالت اولیه در می آورند. این صافکاری بسیار سریع تر از صافکاری سنتی می باشد و در زمانی که باید صرف کنید صرفه جویی می گردد. همچنین به دلیل سریع بودن، راحت تر انجام می شود. این مورد باعث علاقهی صافکاران به PDR شده است.
این صافکاری به دلیل عدم نیازی که به نقاشی خودرو دارد موجب صرفه جویی در هزینه ها نیز می گردد و نسبت به صافکاری سنتی از قیمت کمتری برخوردار است.
در صافکاری PDR نیازی نیست که صافکار حتما فردی با تجربهی بالا باشد. و تمام صافکاران تازه کار، می توانند به کمک میله های صافکاری pdr و سایر دستگاههای اجرایی، اقدام به صاف کردن خودرو بدون آسیب به رنگ آن کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قسمت های غیر قابل تعمیر با صافکاری PDR این مطلب را مطالعه کنید.
انواع دستگاه های صافکاری pdr
هر کدام از انواع لوازم صافکاری PDR برای قسمت خاصی از بدنه خودرو مورد استفاده قرار می گیرد. برای اینکه بدانید کدام قسمت از بدنه خودرو، با این روش از صافکاری قابل صاف شدن است، بهتر است انواع دستگاه های صافکاری pdr را بشناسید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد عیب یابی خودرو با دستگاه دیاگ با ما در تماس باشید.
۱.دستگاه مکانیزه صافکاری بدون رنگ pops_dent: این مدل از دستگاه ها بصورت حرفه ای اقدام به صافکاری بدنه خودرو می کنند. این دستگاه خودکار است و با ایجاد خلا بین مکنده و بدنه خودرو اقدام به کشیدن بدنه می کند و کار صافکاری را انجام می دهد. Pops_dent در عین حرفه ای بودن، قابلیت استفاده توسط افراد غیر ماهر را نیز دارا می باشد. یکی از ویژگی های این دستگاه سرعت آن است. این دستگاه کار صافکاری را تسریع می کن.
برای دانستن کاربرد دیاگ اتومبیل این مطلب را مطالعه کنید.
۲. دستگاه صافکاری بدون رنگ چسبی: این دستگاه استفاده زیادی در صافکاری دارد و ارزان ترین ابزار pdr محسوب می شود. این چسب های مخصوص به بدنه خودرو میچسبد و با کشش صافکار، بدنه را بسمت بیرون میآورد. از این دستگاه برای صافکاری فرورفتگی های با سطح بالا و عمق کم استفاده میشود.
۳. . دستگاه PDR مغناطیسی هاتباکس woyo: این دستگاه از معروف ترین دستگاه های صافکاری بدون رنگ می باشد و لازم است تمام متخصصان صافکاری، کار با آن را بلد باشند. این دستگاه به وسیله نیروی مغناطیسی موجب ارتعاشات بسیار ریز بدنه شده و آن را صاف می کند.
اگر دوست دارید در مورد افت قیمت ماشین با صافکاری pdr بیشتر بدانید این مطلب را مطالعه کنید.
۴. میله های PDR: این میله ها عموما در قالب یک مجموعه تهیه می شوند و در انواع مختلفی مثل چرخشی، اهرمی و دم ماهی موجود می باشند. هریک از این میله ها برای بخش متفاوتی از بدنه خودرو مورد استفاده قرار می گیرند می گیرند. برای مثال؛ میله چرخشی برای حرکت دادن به سمت پایین و بالا و حرکت چرخشی به کار برده می شود و اغلب برای صاف کردن کاپوت و گلگیر مورد استفاده قرار می گیرد.
قسمت هایی از بدنه که صافکاری PDR توانایی صاف کردن آن ها را دارد
5 قسمت قابل تعمیر خودرو با pdr عبارتند از:
- کاپوت جلو: یکی از قسمت هایی که مهم است به صورت بی رنگ صافکاری شود، کاپوت جلو می باشد. ضربه داشتن این ناحیه، موجب افت شدید قیمت خودرو می شود. خوشبختانه این قسمت قابلیت تعمیر توسط PDR را دارد.
- درب های خودرو: بطور کلی قسمت های مختلفی از بدنه خودرو که جای دست زیادی دارند و می توان به راحتی دستگاه های PDR را به آن ها وصل کرد، قابلیت تعمیر به این روش را دارا هستند. درب های خودرو نیز یکی از این قسمت ها می باشند.
برای اینکه بدانید تفاوت صافکاری PDR با صافکاری سنتی در چیست این مطلب را مطالعه کنید.
- سقف خودرو: سقف خودرو از استحکام کمتری نسبت به سایر بخش ها برخوردار است. در صورت سقوط اجسام بر روی آن، دچار آسیب دیدگی می شود. اگر رنگ آن دچار آسیب نشود و ضربه در کناره های آن نباشد، می توان به راحتی به وسیله صافکاری بدون رنگ، آن را به حالت اولیه در آورد.
- درب صندوق عقب: قسمت های بالایی درب صندوق عقب و قسمت هایی که جزو دوبل آن نباشد، به راحتی توسط این روش صافکاری می شود. اما قسمت های داخلی صندوق عقب به ندرت و با دشواری زیاد، به وسیلهی pdr قابلیت صافکاری دارند.
- گلگیر ها: گلگیرهای خودرو از نقاطی هستند که بسیار زیاد مورد اصابت ضربه قرار می گیرند. در دوربرگردان ها و میدان ها به وفور شاهد این گونه تصادفات هستیم. اگر این ضربات بر روی دوبل گلگیر نباشند، به راحتی قابل تعمیر توسط PDR هستند.
برای اینکه بدانید میله صافکاری pdr چیست می توانید این مطلب را مطالعه بفرمایید.
صافکاری PDR هنری نو ظهور است که محبوبیت زیادی بین صافکاران و صاحبان خودرو پیدا کرده است. بطور کلی تقریبا تمام قسمت های بیرونی بدنه خودرو توسط این روش قابل تعمیر هستند و قسمت های داخلی را نیز می توان با زحمت بیشتر، با این روش، تعمیر کرد. صافکاری PDR نیاز به ابزار مخصوص خود دارد. این ابزار در سایت کاوش خودرو موجود می باشد. شما متناسب با نیاز خود می توانید این ابزار را از طریق این سایت با کیفیت بالا و قیمت مناسب در انواع مدل ها و برند ها تهیه کنید.
برای سفارش و اطلاعات بیشتر از ضربه زن صافکاری با ما در تماس باشید.